Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهدی شفیعی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، به ۸ شهرستان استان که وضعیت آن‌ها سفید اعلام شده بود، اشاره کرد و گفت: از این تعداد با توجه به شاخص‌های وزارت بهداشت، دو مورد دیگر از این آمار کاهش یافته و تعداد شهر‌های سفید اکنون ۶ مورد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در خصوص برگزاری مراسم جمعی در شهر‌های با وضعیت سفید افزود: برگزاری هرگونه جماعت به ویژه نماز تنها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت میسر است و هرگونه برنامه قبل و بعد از انجام فریضه نماز در مساجد ممنوع و نحوه برگزاری نماز هم به صورتی است که ظرفیت مساجد نباید به طور کامل پر شود.

 

دکتر شفیعی از احتمال برقراری محدودیت‌ها در مراسم ویژه شب‌های قدر خبر داد و تصریح کرد: احتمالاً محدودیت‌ها در برگزاری مراسم شب‌های قدر نیز پابرجا باشد و قرار باشد مردم برنامه این شب‌ها را نیز از طریق رسانه ملی دنبال کنند.
او در بخش دیگری از سخنانش به آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان کرمان اشاره کرد و بیان داشت: با افزایش ۲۲ نفر به تعداد مبتلایان ویروس کرونا در استان کرمان مجموع مبتلایان به ۸۴۸ مورد افزایش یافت.

دکتر شفیعی گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته یک نفر از مبتلایان در استان فوت شده است و در مجموع تعداد جان باختگان به ۵۳ مورد رسیده است.


او افزود: طی این مدت ۲ مورد از بیماران هم از بیمارستان‌های استان ترخصی شده اند و مجموع بهبودیافتگان هم تاکنون به ۳۷۹ مورد رسیده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شفیعی با ابراز تاسف از افزایش ناگهانی آمار در شهرستان جیرفت طی ۲۴ ساعت گذشته به ۱۲ مورد تصریح کرد: این افزایش به دلیل بی توجهی مردم برای شرکت در دو مراسم ختم بوده که سبب افزایش مبتلایان به یکباره شده است.
دکتر شفیعی بیان داشت: تعداد مبتلایان جدید به تفکیک در شهرستان کرمان ۵ مورد، سیرجان ۲ مورد، رفسنجان ۳ مورد و جیرفت ۱۲ مورد است.
انتهای پیام /ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی نقش به سزایی دارد. تغییرات هورمونی دوران بارداری موجب تغییراتی از جمله پرخون شدن لثه ها و در بعضی مواقع ویار حاملگی می شود. اسیدی شدن محیط دهان در پی استفراغ ناشی از ویار حاملگی، تمایل به مصرف تنقلات ترش (اسیدی) یا حاوی مواد قندی، خطر پوسیدگی دندان را در این دوران افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: زنان باردار چه مقدار ماهی می‌توانند بخورند؟

مشکلات دندانی و بیماری های بافت های اطراف دندان هم بر سلامت مادر و هم بر سلامت جنین و سلامت نوزاد تأثیر می گذارد. یافته ها نشان می دهد بیماری بافت های اطراف دندان در بارداری می تواند افزایش احتمال زایمان زودرس (تولد نوزاد نارس)، افزایش احتمال تولد نوزاد با وزن کمتر از دو هزار و ۵۰۰ گرم و افزایش احتمال پرفشاری خون در بارداری (پره ‌اکلامپسی) را به همراه داشته باشد.

بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت مستمر در دوران بارداری به ویژه در صورت وجود عوامل زمینه ای در مادر مانند ابتلا به دیابت، راهکار ساده و موثری در تامین سلامت دهان و دندان است. این موارد شامل مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید دو بار در روز و هر بار به مدت دست کم چهار دقیقه، استفاده از نخ دندان و استفاده از دهانشویه های مجاز در بارداری است. همچنین رعایت رژیم غذایی مناسب، به صورت استفاده از رژیم غذایی متعادل حاوی انواع مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامینC، ویتامین D و پرهیز از مصرف بیش از حد مواد قندی نیز احتمال مشکلات دهان و دندان را طی بارداری کاهش می دهد.

ارزیابی وضعیت دهان و دندان قبل از بارداری و نیز طی بارداری در زمان دریافت مراقبت های بهداشتی از نظر وجود جرم، پوسیدگی، التهاب لثه، عفونت دندانی و آبسه امری ضروری است. درمان بیماری های دهان و دندان با نظر دندانپزشک منعی در بارداری ندارد.

در دوران بارداری، مراقبت های دهان و دندان در هفته های ۶-۱۰، ۱۶-۲۰ و ۲۴-۳۰ بارداری انجام می شود و در صورت نیاز به خدمات دندانپزشکی، مادر به دندانپزشک ارجاع می شود. انجام مراقبت دهان و دندان ۳۰-۴۲ روز پس از زایمان نیز ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229817 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • توصیه معنادار مازیار لرستانی به مردان ایرانی
  • احتمال افزایش غلظت غبار در برخی مناطق کرمان
  • افزایش تعداد گورهای دسته جمعی کشف شده در غزه/ کشف ۴۹ جسد دیگر
  • بزرگان استان قزوین اجازه شایعه سازی برای مدیران را ندهند
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • تعداد ۳۷ هزار نفر در جنوب کرمان واجد شرایط مسکن ملی شناخته شدند
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • افزایش تعداد کشته‌های سیل و طوفان در برزیل
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در روز مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • محدودیت ترافیکی روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی‌دراز