Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور گفت: 70 درصد از دانشجویان دانشگاههای فنی حرفه ای جذب بازار کار می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر مسعود شفیعی، رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای کشور در برنامه روی خط خبر گفت: هدف از راه اندازی دانشگاههای فنی حرفه ای تربیت نیروی متخصص و ماهر مورد نیاز جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای کشور شمار دانشگاههای فنی حرفه ای را 170 مرکز اعلام کرد و افزود: بیش از 200 هزار دانشجو در این دانشگاهها مشغول به تحصیل و مهارت آموزی هستند.

دکتر مسعود شفیعی گفت: در حال حاضر 90 رشته تحصیلی فنی در این مراکز به دانشجویان آموزش داده می شود که در نظر داریم در صورت اخذ مجوز شمار آنها را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای با بیان اینکه دانشگاههای فنی حرفه ای بیشتر تقاضا محور هستند و بنا به نیاز جامعه به دانشجو مهارت می آموزند افزود: از آنجائیکه تلاش دانشگاههای فنی حرفه ای بر اینست که دانشجویان پس از گذراندن دورهای آموزشی علمی و عملی با دست پر به بازار کار بروند لذا با همکاری صندوق رفاه دانشجویی برای آنها وامهایی نیز در نظر گرفته شده تا پس از فارغ التحصیلی بتوانند برای خود و با توجه به نیاز جامعه کار آفرینی داشته باشند.

او گفت: البته به غیر از صندوق رفاه دانشجویی با بانک های دیگر نیز توافق هایی صورت گرفته تا در صورت لزوم به دانشجویا ن کار آفرین تسهیلاتی البته با ضمانت دانشگاه داده شود.

دکتر مسعود شفیعی افزود: بیشترین تلاش دانشگاههای فنی حرفه ای بر اینست که جهت رفع نیاز جامعه نیروی تکنسین ماهر تربیت شود تا بتوانیم هرچه بیشتر در جهت تحقق شعار سال، (اقتصاد مقاومتی) اهداف جامعه را پیش ببریم.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای گفت: ما زمانی می توانیم بگوئیم رسالت دانشگاهیمان را محقق کرده ایم که بازار علم را به محصول تبدیل کنیم، همانطور که پارسال توانستیم 28 میلیارد تومان از تولیدات خودمان را خریداری کنیم که اینکار 8 میلیارد تومان برای ما سود آوری داشت.

دکتر مسعود شفیعی افزود: زمانی که محصول حاصل شود، دسترسی به فناوری ها نیز آسان تر می شود و برای محقق شدن این امر دانشگاهها باید به سمت ماموریت گرایی بروند تا جامعه برای رفع نیازهایش بتواند به سمت دانشگاهها برود، و به این ترتیب اقتصاد مقاومتی محقق شود و تولیدات و توسعه ملی و اشتغال علم تجلی یابند به فناوری.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای گفت: البته اعتقاد اصلی براینست که فارغ التحصیلان دانشگاه باید علاوه بر شایستگی علمی، کار آفرینی هم داشته باشند.

دکتر مسعود شفیعی با بیان اینکه دغدغه اصلی دانشگاههای فنی حرفه ای پاسخ گویی به نیاز های جامعه است افزود: شرط لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی انضباط مالی در دانشگاهها است چون دانشگاهها با مدیریت صحیح و خوداری از هزینه های اضافی می توانند به خود کفایی برسند و اگر دانشگاهها از نظر مالی مستقل باشند می توانند کمک موثری برای اقتصاد مقاومتی باشند.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای گفت: این موسسه پارسال 150 طرح تحقیقاتی را با 3 میلیارد تومان، برای مهارت آموزی آغاز کرده که دانشجویان بتوانند علاوه بر کارهای مهارتی، نوآوری، ثبت اختراع و فناوری های جدید را هم داشته باشد.







منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های سطح استان ارجاع شده است گفت: بیش از ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس استان منجر به مصالحه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

وی افزود: با پای کار آمدن سازمان‌های حمایتی، و دخیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران و مددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۹ پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

سلمانی با بیان اینکه ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است، اضافه کرد: مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه‌اندازی شده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی حل و فصل شود بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: شهروندان می‌توانند با شماره گیری شماره ۰۹۶۵۸۰ ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره‌مند شوند.

کد خبر 751140

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • دانشجویان آمریکا نمی‌خواهند شریک ظلم اسرائیلی‌ها باشند
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی